نان جو سبوس دار

نان جو سبوس دار

موادلازم

آرد گندم1 لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
سبوس جو1 لیوان
 خمیر مایه 22 قاشق چایخوری
شکر2 قاشق چایخوری
زنجبیل2 قاشق چایخوری
روغن زیتون یا روغن مایع1/3 لیوان

طرز تهیه

شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، پس از 55 دقیقه که خمیر مایه عمل کرد روغن، آرد، سبوس جو و پودر زنجبیل را اضافه کنید، مخلوط کنید تا خمیر خوبی بدست بیاید.

خمیر را داخل کاسه ای بگذارید، روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر بیشتر شود ( این خمیر بدلیل وجود سبوس نسبت به خمیر نان های دیگر پف کمتری خواهد داشت ).

روی سطح کار آرد بپاشید، خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به 8 قسمت برش بزنید ( بسته به اندازه ای که از نان می خواهید خمیر را برش بزنید )، خمیر ها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید، روی خمیرها را با دستمال مرطوبی بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها بیشتر شود.

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس سینی نان ها را داخل فر بگذارید، پس از 20 – 25 دقیقه نان ها آماده می شوند (می توانید در صورت تمایل روی نان ها با زرده تخم مرغ ، کره و … برس بکشید).

نکته : در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید می توانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید