رول گوشت و انبه

رول گوشت و انبه

موادلازم

 فیله گوشت بدون چربی و خرد شده۲۵۰ گرم
 نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم
 روغن زیتون برای چرب کردن مقداری
 روغن زیتونبرای چرب کردن
خمیر فیلوبه میزان لازم
پیازچه خرد شده۲ ساقه
انبه نگینی شده۱ عدد
برگ نعناع پاک شده۲۰ گرم
برگ ریحان پاک شده۲۰ گرم
برگ گشنیز پاک شده۲۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس :

 آب لیمو ترش ۴ قاشق سوپخوری
 سس ماهی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز بدون تخم و خرد شده ۱ عدد
 سیر کوبیده شده۱ حبه

 

طرز تهیه

روش تهیه رول گوشت و انبه :

گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید.

ورقه های خمیر فیلو را به صورت مربع های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.

رول های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.

این رول ها را می توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آن ها می شود.

این رول روغن چندانی ندارد و می تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و … پر شود

دیدگاهتان را بنویسید