خواص نان جو

خواص نان جو

 

 

چقدر با فواید و خواص نان جوآشنایی دارید؟

برای آموزش پخت نان جوکلیک کنید.

نان جو از نظر بهداشتی و سلامتی از ارزش ویژه ای برخوردار است و از این جهت این نان مورد توجه بیشتر قرار گرفته است و آن را اکسیر سلامت نیز می نامند. در ادامه خواص بیشتر این نان را بررسی خواهیم کرد. نان باید بخشی از رژیم غذایی باشد مواد مغذی موجود آن را به غذایی مهم و ضروری برای انسان ها می سازد.

مزایای باور نکردنی و خواص نان جو

گلوتن کم
برخلاف سایر نان ها (مثال، در مقایسه با آن هایی که با آرد گندم پخته می شوند) جو دو سر برای افرادی که از بیماری سلیاک رنج می برند توصیه نمی شود.

مصرف نان جو برای داشتن انرژی زیاد:

مصرف نان جو حس خستگی را از بین می برد و به بدن انرژی روزانه را می دهد اگر خیلی احساس خستگی می کنید حتی اگر هیچ فعالیت فیزیکی نکرده اید، ممکن است کمبود مواد مغذی داشته باشید به علاوه، این بیماری از غش و بیماری های تنفسی جلوگیری می کند.

مواد مغذی نان جو :

این نان در گستره وسیعی از مواد مغذی ضروری به گزینه ای جالب تبدیل می شود به عنوان مثال، این منبع ایده آل از پروتیین است در حالی که به خاطر نوعی نان غنی از کربوهیدرات پیچیده، معروف است. از سوی دیگر، هم چنین به طور عمده ویتامین های ب را تامین می کند، در حالی که در میان مواد معدنی، آهن و کلسیم مورد استفاده قرار می گیرد.

نان جو ایده آل برای صبحانه:

 با توجه به کربوهیدرات های بسیار پیچیده، این گزینه برای صبحانه انتخاب ایده آلی است و انرژی مورد نیاز را تامین می کند و سبوس موجود در آن از سفیدشدن موجلوگیری و حافظه را تقویت می کند.

مصرف نان جو برای کاهش سطح کلسترول:

همه ما می دانیم که کلسترول بالا یکی از بزرگ ترین دشمنان سلامتی است و وقتی سطح آن در بدن بسیار بالا می رود بسیار مهم است آن را کاهش دهیم بنابراین اگر می خواهید از سلامت خود مراقبت کنید و کلسترول را پایین بیاورید نان جو مصرف کنید.

نان جو برای مبارزه با یبوست:

به دلیل محتوای فیبر آن، نان جو برای مبارزه بایبوست بسیار عالی است و کمک می کند به طور مرتب شکم کار کند چیزی که برای سلامتی بسیار مهم است و در بسیاری از اوقات ما به آن اهمیت نمی دهیم.
نان جو

نان جو برای تقویت استخوانها:

املاح و مواد معدنی نان جو به تقویت و استحکام استخوان کمک می کند بنابراین با مصرف آن نرمی استخوانهاکودکان را رفع کنید .

درمان بیماری ها با نان جو

چنانچه نان جو کم نمک تهیه شود دارای خواص بیشتری است که به صورت خلاصه اگر بخواهیم به آنها بپردازیم شامل :

  • جلوگیری از تولید چربی های زیان آور در خون
  • تنظیم فعالیت دستگاه گوارش
  • تعدیل فشار خون
  • تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قندخون
  • پاکسازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده کننده
  • مقابله با رشد تومور در بدن
  • جلوگیری از چاقی
حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن وتقویت حافظه است.

فواید و خواص مهم دیگر نان جو از منظر طب سنتی

– نان جو از سفیدشدن مو جلوگیری می‎کند.
– نان جو برای کم خونی مفید است.
– جو نرمی استخوان کودکان را از بین می‎برد.
– مداومت در خورن جو و نان آن باعث کمک به لاغری می‎شود .

دیدگاهتان را بنویسید